Artikelen

Veiligheid

Levensreddende reflexen uitgelegd aan kinderen Beter voorkomen dan genezen! Het leven van alledag kan gevaarlijk zijn voor een kind. Hen de gevaarlijke apparaten en producten in huis leren kennen, en hen leren begrijpen waarom ze gevaarlijk zijn, kan veel ongevallen voorkomen. We geven je graag enkele ideeën om je kind levensreddende reflexen bij te brengen die hen ver van het gevaar houden.

Lees het artikel

Veiligheid

Levensreddende reflexen uitgelegd aan kinderen

Beter voorkomen dan genezen!
Het leven van alledag kan gevaarlijk zijn voor een kind. Hen de gevaarlijke apparaten en producten in huis leren kennen, en hen leren begrijpen waarom ze gevaarlijk zijn, kan veel ongevallen voorkomen. We geven je graag enkele ideeën om je kind levensreddende reflexen bij te brengen die hen ver van het gevaar houden.

Meer informatie

Groenten voor je kinderen

Groenten op het bord van je kinderen Hoe laat je je kinderen groenten eten ? Spruitjes, broccoli, bietjes: je kinderen groenten voorschotelen is niet altijd eenvoudig. Nochtans zijn ze essentieel om goed te groeien. Hier zijn alvast enkele ideeën om ze er volop van te laten smullen, incognito! Je bondgenoot: de mixer! Bereid voor hen … Continued

Meer informatie

Een zomer vol zon, zee en droge haren

Haren als een zeemeermin, het lijkt wel een sprookje. Zeker als je beseft welke beproevingen je haren weer moeten doorstaan op vakantie. En toch kan het. Een paar simpele trucjes volstaan. Ik verklap je alvast de mijne.

Meer informatie

Het leven is te leuk om moe te zijn!

Als er één moment is wanneer je gemotiveerd moet zijn, is het wel bij het begin van het schooljaar. Om terug vlot in het schoolritme te komen – opstaan, ohlala… ! – maar ook voor je hobby’s. Een paar ideetjes voor een frisse start? Hopla, lees maar vlug verder!

Meer informatie

Droog haar? Start het winterplan

Schitterend gezonde haren in de winter?
Je zal moeten opboksen tegen hun grote vijand, de koude. Die droogt hen uit, maakt hen rebels enzovoort. Twee woorden om ze tot de orde te roepen: bescherming en voeding.

Meer informatie

Omgaan met stress

Er is niets mis met stress in ons leven. De meeste mensen hebben een beetje gezonde stress nodig om voldoende uitdaging te hebben en zich goed te voelen. Stress wordt echter een probleem als de draaglast groter is dan onze draagkracht.

Meer informatie

Verzorging na de zomer

Wees goed voor je haar en je haar zal goed zijn voor jou!
Wist je dat je haar ook een cyclus doormaakt? Een levenscyclus in drie fases die alles samen tot zes jaar kan duren.

Meer informatie

Is het koud?

Van de kou hoef je nooit meer iets te vrezen. In de winter is de kou nu eenmaal niet te vermijden, maar je kan wel leren ermee om te gaan. De kou is niet voor iedereen even fel. Maar we kunnen ons er wel allemaal tegen beschermen. Zo komen we makkelijker buiten om van de … Continued

Meer informatie

Wat is stress?

In deze drukke tijden lijkt stress de bron van alle kwaad: het bezorgt ons niet alleen psychologische, maar ook lichamelijke klachten.
Maar wat is stress nu precies?

Meer informatie

Iedereen in vorm

Naar een gezondere levensstijl! Tips en tricks voor een gezondere levensstijl. Water drinken, regelmatig sporten, vetconsumptie verminderen, fruit en groenten eten, voldoende slaap… We kennen de te volgen regeltjes voor een gezonde levensstijl uit het hoofd. Maar hoe breng je ze in de praktijk? Hier zijn alvast enkele simpele ideetjes om je gezondheid elke dag … Continued

Meer informatie

Gezondheid & Beauty

Beauty, makkelijk en niet duur.
Je hoeft geen chemicus te zijn om je eigen beauty-producten te creëren.
Met slechts enkele natuurlijke ingrediënten creëer je in een handomdraai echte beauty-producten voor gelaat, lichaam en haar. Voordelig en gezonde producten, zonder risico voor je gezondheid!

Meer informatie

Makkelijk ontspannen

Mediteren, zo eenvoudig is dat.
Ons dagelijks leven is vaak een bron van stress en frustraties. Regelmatig mediteren kan je helpen om te ontspannen en de dagelijkse zorgen uit je hoofd te zetten. Hier zijn enkele basisregels om te starten. Je zal zien dat het eenvoudiger is dan je denkt. Doe 2 à 3 sessies van 15 minuutjes per week en je merkt meteen het verschil.

Meer informatie

Waar kunt u Omnivit-producten kopen?

Apotheek bij u in de buurt

Het Omnivit-gamma is verkrijgbaar in de apotheek in België. Vraag raad aan uw apotheker. U kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde apotheek vinden via de onderstaande link:

Onze producten
Onze producten
Koop nu