DE WELDADEN

De nieuwe Omnivit Stress-Resist bevat een innoverende formule met complementaire ingrediënten die u helpen met stress om te gaan en vermoeidheid te verminderen.* Magnesium afkomstig uit de zee en de vitaminen B6 en B9 helpen u uw energie op te krikken en vermoeidheid tegen te gaan, terwijl plantenextracten van de Rhodolia rosea u helpen om uw fysieke en mentale stressweerstand te versterken. Omnivit Stress-Resist biedt u een gepast antwoord op stress op korte en lange termijn.* 88% tevreden**
*Rhodiola rosea: actieve vorm van 100% plantaardige origine dat uw organisme helpt zich aan te passen om haar weerstand aan fysieke en mentale stress te verbeteren. Magnesium afkomstig uit de zee & vitamine B6 helpen om uw vermoeidheid te verminderen. Vitamine B9 draagt bij aan de normale psychologische functies **Test op magné vie stress resist tablet, bij 128 personen na 15 dagen en 30 dagen gebruik.

HOE GEBRUIKT U HET?

1 tablet per dag bij de maaltijd met wat water. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. De aanbevolen gebruiksduur is 30 dagen, die u kan vernieuwen indien noodzakelijk. Omnivit Stress-Resist is voorbehouden voor volwassenen. Voedingssupplementen mogen niet gebruikt worden ter vervanging van een gevarieerd en evenwichtig voedingsdieet en een gezonde levenswijze.

INGREDIËNTEN

TABLETTEN

Vitaminen / mineralen

Andere

* RI = referentie-innames

0%

Dit zou u ook graag lezen

Allemaal het bos in voor wat frisse lucht.

Allemaal het bos in voor wat frisse lucht… En een goede nachtrust!

Lees meer

IEDEREEN IN VORM

Onze tips om volop vitaal te zijn.

Lees meer