Gezondheid & Beauty

De weldaden van zelfgemaakte verzorging.

Beauty, makkelijk en niet duur.
Je hoeft geen chemicus te zijn om je eigen beauty-producten te creëren.
Met slechts enkele natuurlijke ingrediënten creëer je in een handomdraai echte beauty-producten voor gelaat, lichaam en haar. Voordelig en gezonde producten, zonder risico voor je gezondheid!

Suikerpeeling
Neem een beetje suiker en meng met lauw water tot je een dikke pasta verkrijgt. Breng de pasta meteen aan op je gelaat en masseer zacht in cirkelvormige bewegingen. Zo geniet je van een natuurlijke en doeltreffende gommage, en van een stralende huid!

Voedende melk met honing
Schenk 2 soeplepels vloeibare honing in een flacon. Voeg 1 eetlepel borage-olie toe en 25 soeplepels abrikozenpitolie. Voeg tot slot 125 ml verse slagroom toe. Zo maak je zelf een body milk die je huid zacht maakt!

Avocadomasker
Plet een mooi rijpe avocado en voeg een scheutje olijfolie toe. Breng deze bereiding aan op je lichaam en laat 15 minuutjes inwerken alvorens te reinigen. Je huid zal stralen!

Lippenbalsem
Laat 20g bijenwas smelten au bain-marie. Voeg 10ml zachte amandelolie toe, 10ml rozenwater en een scheutje etherische citroenolie. Giet de bereiding in een klein potje en laat afkoelen.

Masker voor dof en vermoeid haar
Klop 2 eieren met sap van een citroen en 2 koffielepels honing. Breng de mengeling al knedend aan op het haar en laat het masker vervolgens 5 à 10 minuten inwerken. Spoel en droog.

Wil je weer kracht en gezondheid geven aan je nagels en haren, probeer dan ook Omnivit Hair Pro Nutri-Repair, met een combinatie aan zink, selenium en druivenpitextract*. Dit voedingssupplement voedt het haar van bij de wortel en versterkt je nagels in de diepte*. Ideaal om te stralen, van je hoofd tot je nagels.

Alle ingrediënten uit dit artikel zijn verkrijgbaar in de meeste biowinkels of in de apotheek. De crèmes zijn ongeveer 3 weken houdbaar in de koelkast, body milk 1 week. Maskers en gommages kunnen niet bewaard worden, je dient ze à la minute te gebruiken.

* Zink, selenium en biotine dragen bij tot de instandhouding van normaal haar en normale nagels. Ze dragen, onder andere, bij tot de vitaliteit en de glans van uw haar en nagels.

Waar kunt u Omnivit-producten kopen?

Apotheek bij u in de buurt

Het Omnivit-gamma is verkrijgbaar in de apotheek in België. Vraag raad aan uw apotheker. U kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde apotheek vinden via de onderstaande link:

Onze producten
Onze producten
Koop nu