Omnivit Junior Gummies

Omnivit, een volledig gamma ten dienste van uw vitaliteit, ontworpen in samenwerking met nutritionisten. Waarom een voedingssupplement nemen?

Het is niet altijd mogelijk om onze lichaamsreserves op peil te houden, vooral wanneer het op vitaminen en mineralen aankomt. Deze elementen zijn nochtans onmisbaar om in vorm te blijven en onze gezondheid te bevorderen. Zij spelen immers een rol in de groei, in de goede werking van het lichaam, de ogen, het spierstelsel. Een gezond leven en een gevarieerde en evenwichtige voeding bezorgen in principe de essentiële elementen die het organisme nodig heeft. Vervuiling, stress, overspanningen daarentegen kunnen onze behoeften aan vitaminen en mineralen verhogen. Alle inspanningen, zowel fysiek als intellectueel, veroorzaken een verhoogd energieverbruik dat ook een verhoogde productie van afvalstoffen met zich meebrengt.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Als u geneesmiddelen neemt die voorgeschreven zijn door uw arts of als u allergisch bent aan een van de ingrediënten, vraag dan advies of spreek erover met uw apotheker alvorens een voedingssupplement in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Omnivit Junior Gummies is een voedingssupplement ontwikkeld voor de specifieke behoeften van kinderen vanaf 3 jaar.
Het bevat:
– vitamine D, nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de beenderen bij kinderen
– jodium, nodig voor de normale groei van kinderen
– vitamine A en zink die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem bij kinderen
Bovendien hebben de Junior Gummies een heerlijke fruitsmaak, bevatten ze natuurlijke aroma’s en kleurstoffen, en bevatten ze geen bewaarmiddelen!

Verpakking: doos van 30 gummies of duopack 2×30 gummies met een aangename fruitsmaak: citroen, sinaasappel, aardbei.
De dagelijkse dosis is 1 gummy per dag.

Waar kunt u Omnivit-producten kopen?

Apotheek bij u in de buurt

Het Omnivit-gamma is verkrijgbaar in de apotheek in België. Vraag raad aan uw apotheker. U kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde apotheek vinden via de onderstaande link:

Onze producten
Onze producten
Koop nu