Omnivit Boost Instant

Omnivit, een volledig gamma ten dienste van uw vitaliteit, ontworpen in samenwerking met nutritionisten. Waarom een voedingssupplement nemen?

Het is niet altijd mogelijk om onze lichaamsreserves op peil te houden, vooral wanneer het op vitaminen en mineralen aankomt. Deze elementen zijn nochtans onmisbaar om in vorm te blijven en onze gezondheid te bevorderen. Zij spelen immers een rol in de groei, in de goede werking van het lichaam, de ogen, het spierstelsel. Een gezond leven en een gevarieerde en evenwichtige voeding bezorgen in principe de essentiële elementen die het organisme nodig heeft. Vervuiling, stress, overspanningen daarentegen kunnen onze behoeften aan vitaminen en mineralen verhogen. Alle inspanningen, zowel fysiek als intellectueel, veroorzaken een verhoogd energieverbruik dat ook een verhoogde productie van afvalstoffen met zich meebrengt.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Als u geneesmiddelen neemt die voorgeschreven zijn door uw arts of als u allergisch bent aan een van de ingrediënten, vraag dan advies of spreek erover met uw apotheker alvorens een voedingssupplement in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Turbo-Effekt für Körper und Geist
Omnivit Boost Instant ist ein Nahrungsergänzungsmittel mit natürlichen Pflanzen, Magnesium und Süßstoffen.
Ab 12 Jahren.
Mate fördert die Widerstandskraft gegen Erschöpfung und hilft Ihnen, bei Überanstrengung und (vorübergehendem) Stress neue Energie zu tanken. Panax Ginseng trägt zur Förderung der körperlichen und geistigen Leistung bei. Magnesium trägt zur Bekämpfung von Erschöpfung bei. Omnivit Boost Instant sorgt für einen Energieschub, wenn Sie dessen bedürfen (in Prüfungszeiten, bei hoher Arbeitsbelastung, beim Sport…)

Verpackung: Schachtel mit 20 Trinkfläschchen
• Die empfohlene Tagesdosis sollte nicht überschritten werden. 1 Trinkfläschchen (15 ml)/Tag
• Omnivit Boost Instant enthält Koffein (24mg/Tagesdosis).
Nicht für Kinder, Schwangere und stillende Mütter geeignet.
Wenden Sie sich an Ihren Arzt, wenn Sie gleichzeitig Antidiabetika anwenden.

Waar kunt u Omnivit-producten kopen?

Apotheek bij u in de buurt

Het Omnivit-gamma is verkrijgbaar in de apotheek in België. Vraag raad aan uw apotheker. U kunt eenvoudig de dichtstbijzijnde apotheek vinden via de onderstaande link:

Onze producten
Onze producten
Koop nu